art_1976

قهوه موجب بهبود سلامتی در بیماران مبتلا به سرطان کولون می شود

یافته های حاصل از یک مطالعه گسترده برای اولین بار نشان داد که مصرف منظم قهوه در بیماران مبتلا به سرطان کولون موجب عدم برگشت علایم پس از درمان می شود و این شرایط می تواند احتمال اثربخشی درمان را افزایش دهد. به بیان دقیق تر، تمام بیماران مبتلا به درجه 3 سرطان کولون که تحت درمان جراحی یا شیمی درمانی قرار گرفته بودند، فواید زیادی را از دریافت 4  فنجان قهوه یا بیشتر ( در حدود 460 میلی گرم) کسب کردند. برگشت علایم و مرگ ومیر در این دسته از بیماران در مقایسه با بیمارانی که قهوه دریافت نکرده 42 و 33درصد کمتر بود. به بیان نویسنده مسئول این مقاله، دکتر Charles Fuchs ؛ “مصرف روزانه دو تا سه فنجان قهوه فواید متوسطی را برای سلامتی دارد، و این اثرات مفید با میزان مصرفی همبستگی دارند.” در این مطالعه نزدیک به 1000 بیمار در طی شیمی درمانی و پس ازآن پیگیری شدند. میزان دریافت قهوه توسط پرسشنامه ارزیابی شد. محققین دریافتند که در مقایسه با بیمارانی که قهوه نمی خوردند، خطر بروز علایم سرطان در بیمارانی که به طور منظم قهوه می خوردند کمتر و شانس زنده ماندن نیز در آن ها افزایش یافت. محققین در این مطالعه پیشنهاد کردند که برای روشن شدن سازوکارهای مؤثر نیاز به مطالعات بیشتری در این زمینه است و بیماران برای خوردن قهوه باید با پزشک خود مشورت کنند. مقاله مرتبط با این مطالعه در the Journal of Clinical Oncology  منتشر شد.

منبع:

Charles S. Fuchs. Coffee Intake, Recurrence, and Mortality in Stage III Colon Cancer: Results From CALGB 89803 (Alliance). Journal of Clinical Oncology, August 2015

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *